Otwarcie lokalu gastronomicznego krok po kroku

Pomoc dla gastronomii - skorzystaj z naszego doświadczenia i otrzymaj coś więcej niż oszczędność czasu i pieniędzy
pomoc w wyposażeniu restauracji

Z nami otwarcie lokalu gastronomicznego jest łatwe

Chcesz rozpocząć swoją przygodę w gastronomii, ale nie wiesz od czego zacząć? A może chcesz zaoszczędzić czas podczas otwarcia kawiarni lub restauracji? Otwarcie lokalu gastronomicznego nie musi być trudne i czasochłonne, jeśli skorzystasz z pomocy ekspertów nenpo. Kompleksowo zarządzamy każdym projektem, doradzamy i dzielimy się naszą wiedzą na każdym etapie współpracy.

Co możesz zyskać?

Niższe rachunki

Spersonalizowany dobór sprzętu gastronomicznego pozwala ograniczyć zużycie wody i energii.

Profesjonalne urządzenia

Doradzamy najwyższej jakości używane i nowe urządzenia gastronomiczne dopasowane do wydajności lokalu.

Niższe koszty utrzymania

Urządzenia najwyższej jakości są mniej awaryjne, a ich serwis bardziej opłacalny.

Model cyrkularny

Współpraca z nami to krok w stronę rozwoju lokalu zgodnie z założeniami gospodarki cyrkularnej.

Kontakt z ekspertem

Jak otworzyć lokal gastronomiczny?

Wstępne koszty otwarcia lokalu gastronomicznego

Przed przystąpieniem do współpracy przyjeżdżamy na kompleksowe oględziny lokalu. Spotkanie pozwala nam lepiej poznać Twoje oczekiwania i potrzeby oraz ustalić warunki współpracy, w tym wstępne koszty.

Adaptacja lokalu gastronomicznego

Na etapie przystosowywania lokalu doradzamy w sprawach podstawowych instalacji, np. elektrycznej, hydraulicznej czy kanalizacji. Po zakończeniu prac remontowych w lokalu podpowiadamy jak zaprojektować możliwie najbardziej ergonomiczną kawiarnię lub restaurację, dokonujemy pomiarów i dobieramy odpowiednie wyposażenie kuchni i zaplecza gastronomicznego.

Otwarcie lokalu gastronomicznego

Przejęcie lokalu gastronomicznego

Właściwe rozmieszczenie urządzeń ma ogromne znaczenie w późniejszym funkcjonowaniu lokalu. Jeżeli przejmujesz już działający lokal gastronomiczny warto dostosować go do własnych potrzeb. Podpowiadamy, jak osiągnąć najlepsze wyniki najniższym kosztem, np. jak zmienić ustawienia urządzeń na kuchni lub zapleczu gastronomicznym, bez przerabiania istniejących instalacji.

Dobór urządzeń do Twoich potrzeb

W zależności od metrażu lokalu oraz Twojego budżetu przygotujemy ofertę na używane lub nowe urządzenia gastronomiczne, które najlepiej sprawdzą się w Twoim nowym lokalu.

Sprawdź nasze wyposażenie

Czym się kierujemy?

Etyka biznesu
Cena urządzeń
Specyfika lokalu
Doświadczenie specjalistów

Używane wyposażenie lokalu gastronomicznego

Stworzymy dla Ciebie całościowe wyceny urządzeń i rozwiązań technologicznych. Dodatkowo otrzymasz  komplet dokumentów zawierających najważniejsze informacje na temat zakupionych produktów. Dowiesz się z nich jak działają urządzenia oraz  jak powinien przebiegać transport i montaż urządzeń gastronomicznych. Znajdziesz tam również wskazówki dotyczące poprawnego podłączenia sprzętów gastronomicznych, wytyczne dotyczące użytkowania oraz ich późniejszego serwisu.

Wyposażenie zaplecza gastronomicznego

Przygotowujemy zabudowy ze stali nierdzewnej – blaty, zlewy, kosze, szafki, półki, szuflady, stelaże, podstawy itp. oraz projektujemy personalizowane obudowy do urządzeń z różnych tworzyw (drewno, stal, plexi).

Indywidualny projekt lokalu

Pomagamy w pełnej personalizacji lokalu – lakierujemy urządzenia, dobieramy rozwiązania, dopasowujemy meble, oświetlenie i robimy to przy pełnym zaangażowaniu całego zespołu ekspertów.

Zakup urządzeń

Realizacja i dalsza opieka

Montaż zaplecza gastronomicznego

Montujemy i/lub demontujemy lokale. Jesteśmy w stanie wykonać pełną zabudowę kuchni/ogródków/sali wraz z podłączeniem i sprawdzeniem urządzeń. Dodatkowo po podłączeniu urządzeń możemy przeprowadzić szkolenie produktowe dla pracowników. 

Realizacje

Stała współpraca serwisowa

Otwierając lokal z naszą pomocą nie tylko oszczędzisz sporo nerwów i pieniędzy, ale również otrzymujesz wsparcie powykonawcze. Nasze sprzęty gastronomiczne działają niezawodnie, a my bierzemy pełną odpowiedzialność za naszą pracę. Po otwarciu swojej restauracji lub kawiarni możesz liczyć na naszą dalszą opiekę. Twój opiekun będzie stale dbał o sprawne działanie Twoich urządzeń, np. przypominając o konieczności przeprowadzenia przeglądu okresowego.

Serwis urządzeń

Korzyści z otwarcia restauracji lub kawiarni

Zobacz co zyskujesz decydując się na współprace z nami

 

Stały kontakt z ekspertami
Gwarancja na używane i nowe urządzenia
Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny
Serwis w Twoim lokalu i poza nim
Urządzenia zastępcze
Części zamienne

Skontaktuj się z nami

Zadzwoń do nas lub wyślij wiadomość. Nasi eksperci pomogą Ci podczas otwarcia lokalu gastronomicznego.