Kariera
Dołącz do zespołu nenpo
Dostępne stanowiska
Wybierz stanowisko i dowiedz się więcej o pracy w naszym zespole
Proces rekrutacji
Drodzy Kandydaci,
Sukcesywnie powiększamy nasz zespół. W obecnej chwili poszukujemy osób chętnych do pracy w siedzibie naszej firmy. Dodatkowo z racji na szybki rozwój oraz ogólnopolski zasięg naszych działań zachęcamy również serwisantów z całej Polski do przesyłania zgłoszeń.
Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy,
Zespół Rekrutacji nenpo
Jeśli chcesz wziąć udział w rekrutacji prześlij na adres [email protected] swoje CV wraz z dokładnym opisem doświadczenia zawodowego oraz opisem zainteresowań.
W tytule maila proszę umieścić nr referencyjny stanowiska.
Szczegółowy opis dostępnych stanowisk
Serwisant urządzeń gastronomicznych
Miejsce pracy: Kazuń Polski / Warszawa + praca wyjazdowa na terenie całej Polski
Opis stanowiska
Serwisant urządzeń gastronomicznych zajmuje się prowadzeniem przeglądów, napraw i serwisów urządzeń gastronomicznych. Samodzielnie diagnozuje usterki oraz dobiera części zamienne przy wsparciu biura magazynu. Dodatkowo prowadzi dokumentację działań serwisowych/montażowych.
Wymagania
-
pozytywne nastawienie do pracy i umiejętność pracy w zespole; pełna komunikacja wewnątrz-strukturalna w firmie
-
sumienność, rzetelność i dokładność; umiejętność pracy pod presją czasu
-
wysoka kultura osobista
-
umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji
-
dobrze rozwinięte umiejętności manualne, tzw. „zmysł techniczny”
-
prawo jazdy kat. B
Mile widziane
Umiejętność szybkiego uczenia się, przyswajania wiedzy i czytania dokumentacji technicznej. Doświadczenie w zakresie napraw urządzeń gastronomicznych oraz wszelkie uprawnienia techniczne wymagane w branży.
Oferujemy
- terminowe rozliczanie wynagrodzenia
-
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, a jednocześnie elastyczny czas pracy
-
pracę z najwyższej jakości profesjonalnymi urządzeniami gastronomicznymi
-
możliwość rozwoju i doskonalenia wiedzy i umiejętności
-
wszelkie potrzebne narzędzia pracy
-
stabilne zatrudnienie w szybko rozwijającej się firmie
Technik-monter urządzeń gastronomicznych
Miejsce pracy: Kazuń Polski / Warszawa + praca wyjazdowa na terenie całej Polski
Opis stanowiska
Technik-monter zajmuje się montowaniem i demontowaniem urządzeń gastronomicznych – wykonuje kompleksowe prace wg projektu technologicznego (np. układanie i poziomowanie mebli, montaż zlewów, urządzeń gastronomicznych, wieszanie okapów, itp.). Dodatkowo w czasie pomiędzy dużymi projektami przygotowuje meble i urządzenia (czyszczenie, renowacja, przeróbki, itp.) oraz prowadzi dokumentację działań serwisowych, montażowych i innych wykonywanych zleceń.
Wymagania
-
sumienność, rzetelność i dokładność
-
wysoka kultura osobista i dyspozycyjność
-
umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji
-
pozytywne nastawienie do pracy i umiejętność pracy w zespole; pełna komunikacja wewnątrz-strukturalna w firmie
-
dobrze rozwinięte umiejętności manualne i duża wyobraźnia przestrzenna
-
prawo jazdy kat. B
Mile widziane
Umiejętność szybkiego uczenia się i przyswajania wiedzy, tzw. „zmysł techniczny” oraz umiejętność spawania, lutowania, itp.
Oferujemy
-
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, a jednocześnie elastyczny czas pracy
-
terminowe rozliczanie wynagrodzenia
-
pracę z najwyższej jakości profesjonalnymi urządzeniami gastronomicznymi
-
wszelkie potrzebne narzędzia pracy
-
stabilne zatrudnienie w szybko rozwijającej się firmie
-
możliwość rozwoju i doskonalenia umiejętności
Pracownik działu utrzymania
Miejsce pracy: Kazuń Polski
Opis stanowiska
Na stanowisko pracownika działu utrzymania poszukujemy osoby, która odpowiedzialna będzie za wstępne czyszczenie i przygotowywanie urządzeń do przekazania do Działu Serwisu oraz proste wymiany urządzeń wychodzących/przychodzących do serwisu (montaż/demontaż urządzeń gastronomicznych). Dodatkowo zajmie się opieką nad flotą samochodową i innymi środkami trwałymi firmy (np. drobne naprawy, pilnowanie przeglądów technicznych, itp.) oraz zaopatrzeniem firmy w bieżące wyposażenie (np. materiały BHP, smary, kleje, itp.). Pracownik działu utrzymania będzie wspomagał pracę pozostałych działów firmy.
Wymagania
-
sumienność, rzetelność i dokładność
-
pozytywne nastawienie do pracy i umiejętność pracy w zespole; pełna komunikacja wewnątrz-strukturalna w firmie
-
dobrze rozwinięte umiejętności manualne
-
prawo jazdy kat. B
Mile widziane
Umiejętność szybkiego uczenia się i przyswajania wiedzy, tzw. „zmysł techniczny” oraz umiejętności techniczne, np. lutowanie.
Oferujemy
-
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, a jednocześnie elastyczny czas pracy
-
terminowe rozliczanie wynagrodzenia
-
pracę z najwyższej jakości profesjonalnymi urządzeniami gastronomicznymi
-
wszelkie potrzebne narzędzia pracy
-
możliwość rozwoju i szkolenia się w pracy serwisowej