Kariera

Dołącz do zespołu nenpo

Proces rekrutacji

 

Drodzy Kandydaci,

Sukcesywnie powiększamy nasz zespół. W obecnej chwili poszukujemy osób chętnych do pracy w siedzibie naszej firmy. Dodatkowo z racji na szybki rozwój oraz ogólnopolski zasięg naszych działań zachęcamy również serwisantów z całej Polski do przesyłania zgłoszeń.

Życzymy dużo zdrowia i pozdrawiamy,

Zespół Rekrutacji nenpo

 

Jeśli chcesz wziąć udział w rekrutacji prześlij na adres [email protected] swoje CV wraz z dokładnym opisem doświadczenia zawodowego oraz opisem zainteresowań.

W tytule maila proszę umieścić nr referencyjny stanowiska.

serwisant urządzeń gastronomicznych Warszawa

Szczegółowy opis dostępnych stanowisk

Serwisant urządzeń gastronomicznych

Miejsce pracy: Kazuń Polski / Warszawa + praca wyjazdowa na terenie całej Polski

Opis stanowiska

Serwisant urządzeń gastronomicznych zajmuje się prowadzeniem przeglądów, napraw i serwisów urządzeń gastronomicznych. Samodzielnie diagnozuje usterki oraz dobiera części zamienne przy wsparciu biura magazynu. Dodatkowo prowadzi dokumentację działań serwisowych/montażowych.

Wymagania
  • pozytywne nastawienie do pracy i umiejętność pracy w zespole; pełna komunikacja wewnątrz-strukturalna w firmie

  • sumienność, rzetelność i dokładność; umiejętność pracy pod presją czasu

  • wysoka kultura osobista

  • umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji

  • dobrze rozwinięte umiejętności manualne, tzw. „zmysł techniczny”

  • prawo jazdy kat. B

Mile widziane

Umiejętność szybkiego uczenia się, przyswajania wiedzy i czytania dokumentacji technicznej. Doświadczenie w zakresie napraw urządzeń gastronomicznych oraz wszelkie uprawnienia techniczne wymagane w branży.

Oferujemy
  • terminowe rozliczanie wynagrodzenia
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, a jednocześnie elastyczny czas pracy

  • pracę z najwyższej jakości profesjonalnymi urządzeniami gastronomicznymi

  • możliwość rozwoju i doskonalenia wiedzy i umiejętności

  • wszelkie potrzebne narzędzia pracy

  • stabilne zatrudnienie w szybko rozwijającej się firmie

Technik-monter urządzeń gastronomicznych

Miejsce pracy: Kazuń Polski / Warszawa + praca wyjazdowa na terenie całej Polski

Opis stanowiska

Technik-monter zajmuje się montowaniem i demontowaniem urządzeń gastronomicznych – wykonuje kompleksowe prace wg projektu technologicznego (np. układanie i poziomowanie mebli, montaż zlewów, urządzeń gastronomicznych, wieszanie okapów, itp.). Dodatkowo w czasie pomiędzy dużymi projektami przygotowuje meble i urządzenia (czyszczenie, renowacja, przeróbki, itp.) oraz prowadzi dokumentację działań serwisowych, montażowych i innych wykonywanych zleceń.

Wymagania
  • sumienność, rzetelność i dokładność

  • wysoka kultura osobista i dyspozycyjność

  • umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji

  • pozytywne nastawienie do pracy i umiejętność pracy w zespole; pełna komunikacja wewnątrz-strukturalna w firmie

  • dobrze rozwinięte umiejętności manualne i duża wyobraźnia przestrzenna

  • prawo jazdy kat. B

Mile widziane

Umiejętność szybkiego uczenia się i przyswajania wiedzy, tzw. „zmysł techniczny” oraz umiejętność spawania, lutowania, itp.

Oferujemy

  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, a jednocześnie elastyczny czas pracy

  • terminowe rozliczanie wynagrodzenia

  • pracę z najwyższej jakości profesjonalnymi urządzeniami gastronomicznymi

  • wszelkie potrzebne narzędzia pracy

  • stabilne zatrudnienie w szybko rozwijającej się firmie

  • możliwość rozwoju i doskonalenia umiejętności

Pracownik działu utrzymania

Miejsce pracy: Kazuń Polski

Opis stanowiska

Na stanowisko pracownika działu utrzymania poszukujemy osoby, która odpowiedzialna będzie za wstępne czyszczenie i przygotowywanie urządzeń do przekazania do Działu Serwisu oraz proste wymiany urządzeń wychodzących/przychodzących do serwisu (montaż/demontaż urządzeń gastronomicznych). Dodatkowo zajmie się opieką nad flotą samochodową i innymi środkami trwałymi firmy (np. drobne naprawy, pilnowanie przeglądów technicznych, itp.) oraz zaopatrzeniem firmy w bieżące wyposażenie (np. materiały BHP, smary, kleje, itp.). Pracownik działu utrzymania będzie wspomagał pracę pozostałych działów firmy.

Wymagania
  • sumienność, rzetelność i dokładność

  • pozytywne nastawienie do pracy i umiejętność pracy w zespole; pełna komunikacja wewnątrz-strukturalna w firmie

  • dobrze rozwinięte umiejętności manualne

  • prawo jazdy kat. B

Mile widziane

Umiejętność szybkiego uczenia się i przyswajania wiedzy, tzw. „zmysł techniczny” oraz umiejętności techniczne, np. lutowanie.

Oferujemy

  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat, a jednocześnie elastyczny czas pracy

  • terminowe rozliczanie wynagrodzenia

  • pracę z najwyższej jakości profesjonalnymi urządzeniami gastronomicznymi

  • wszelkie potrzebne narzędzia pracy

  • możliwość rozwoju i szkolenia się w pracy serwisowej

Dowiedz się więcej