Ekspres do kawy Heylo

Oszczędź do 90% kosztów energii
Dowiedz się więcej

Urządzenia gastronomiczne Heylo

Moduł kawowy

Poznaj

Moduł mleka

Poznaj

Moduł kawowy

Pełna kontrola zaparzania

Urządzenia gastronomiczne Heylo wyróżnia użycie technologii indukcyjnej, a co za tym idzie brak bojlera. W związku z tym ograniczamy koszt energii nawet do 90%.

Dodatkowo możesz programować aż do 50 własnych przepisów ekstrakcji, w których masz pełną kontrolę nad temperaturą (40-97C), ciśnieniem i przepływem wody.

Zamów

Oszczędzaj do 90% kosztów energii

Użycie technologii indukcyjnej, a co za tym idzie brak bojlera, powoduje ograniczenie kosztów energii nawet do 90% kosztów.

Pełna kontrola zaparzania

Możesz programować aż do 50 własnych przepisów ekstrakcji, w których masz pełną kontrolę nad temperaturą (40-97°C), ciśnieniem i przepływem wody.

Podłącz i zaparzaj

Każdy może uruchomić Heylo. Zatem podłącz wodę, standardową wtyczkę do kontaktu i możesz zaparzać kawę! Ekspres będzie gotowy do pracy po 2 minutach od włączenia.

Dowolna ilość grup zaparzających

Urządzenia gastronomiczne Heylo są modułowe. W rezultacie możesz mieć tyle grup zaparzających ile potrzebujesz i połączyć je w jedno urządzenie magnetycznymi łącznikami.

Zamów

Moduł mleka

Oszczędność mleka

Mleko spieniane jest powietrzem, dzięki temu uzyskasz idealną kremową teksturę mleka, także na zimno.

Dzięki precyzyjnemu dozowaniu mleka spieniasz tylko tyle ile potrzebujesz. Na dodatek mleko spienia się automatycznie przez co nie powstają straty spowodowane przez błąd baristy.

Zamów

Idealna tekstura i pełna kontrola

Mleko spieniane jest powietrzem, dzięki temu uzyskasz idealną kremową teksturę mleka, także na zimno.

Oszczędność mleka

Dzięki precyzyjnemu dozowaniu mleka spieniasz tylko tyle ile potrzebujesz. Co więcej mleko spienia się automatycznie przez co nie powstają straty spowodowane przez błąd baristy.

Intensywny smak
i praca na 2 rodzajach mleka

Indukcyjna technologia gwarantuje, że mleko nie zostanie rozwodnione w trakcie spieniania, ponieważ ekspres nie używa pary wodnej. Dodatkowo moduł pozwala na pracę z 2 rodzajami mleka jednocześnie.

Dowolna ilość modułów mlecznych

Urządzenia gastronomiczne Heylo są modułowe. Możesz mieć  tyle modułów mlecznych ile potrzebujesz i połączyć je w jedno urządzenie magnetycznymi łącznikami.

Zamów

Pierwszy zasilany indukcyjne profesjonalny ekspres kolbowy

Kluczowe zalety Heylo

Zyskaj pełną kontrolę i idealną teksturę.

Oszczędność

Dzięki indukcyjnej technologii Heylo zużywa nawet do 90% mniej energii, w porównaniu do tradycyjnego ekspresu, a Ty oszczędzasz na kosztach energii.

Elastyczność

Heylo to kolbowy ekspres modułowy, dzięki temu możesz dowolnie dostosowywać
swój workflow, zgodnie ze swoimi potrzebami.

Bezpieczeństwo

Każdy moduł działa niezależnie, co ogranicza ryzyko, że w swoim punkcie stracisz możliwość serwowania kawy w razie awarii.

Dane techniczne

Poznaj możliwości modułów

Moduł kawowy

Moduł mleczny

Zamów rozmowę z naszym specjalistą

Szybki zakup profesjonalnych urządzeń gastronomicznych.